Wat doet een serum voor uw huid?

Wat doet een serum voor uw huid?

Misschien hebt u weleens gehoord over een serum? Of u bent misschien al een fanatiek en enthousiast gebruiker van een serum?
Ik wil u graag in deze blog informatie geven over wat een serum doet voor uw huid.

Het verzorgen van onze huid is de normaalste zaak van de wereld. We kunnen het niet meer weg denken uit ons huidverzorgingsritueel. Gelukkig reinigen heel veel mensen ieder ochtend en avond hun gezicht en verzorgen het daarna met een verzorgende olie of crème. Zelfs peelen we onze huid wekelijks en brengen daarna een gezichtsmasker aan. We willen graag dat onze huid ontspannen en soepel aanvoelt en we willen er stralend uitzien. Maar wat als uw huid trekkerig en gespannen aanvoelt en er dof uitziet terwijl u uw huid goed verzorgt.

Waarom u huid niet in een goede conditie is ondanks dat u uw huid goed verzorgt, kunt u zich twee dingen afvragen. Gebruik ik wel de juiste producten of heeft mijn huid een boost nodig? Als u zeker weet dat u de juiste producten gebruikt dan kan ik u nu vertellen dat een serum voor u een oplossing kan zijn. Een serum zorgt namelijk voor een verzorgingsboost.

Geef uw huid een verzorgingsboost

Uw huid kan door verschillende oorzaken een boost nodig hebben. De conditie van uw huid kan veranderd zijn door ziekte, stress, hormonale veranderingen of door weersinvloeden. Een serum is een olie of emulsie die sterk geconcentreerd is die u gebruikt naast u dagelijkse verzorgingsproducten. Er zijn verschillende soorten serums en voor iedere huid is er een geschikt serum. Welke u kunt gebruiken is afhankelijk van uw huidtype en huidconditie.

Een serum kan verschillende soorten problemen aanpakken. Uw huid voelt trekkerig of gespannen aan gebruik een serum die gericht is op hydratatie. Of uw huid is onrustig en voelt gespannen aan dan kiest u voor een kalmerend serum. Een serum bestaat vaak uit meerdere werkstoffen zodat uw huid volledig en optimaal wordt verzorgd tijdens de verzorgingsboost.

Als uw huid in een slechte conditie is gebruik het serum als kuur. U gebruikt een kleine hoeveelheid van het serum onder uw dagelijks verzorgingsproduct. U gebruikt het serum tot het flesje leeg is u zult al na enkele weken verbetering zien en voelen. Maar maak het serum op tot de laatste druppel. Het is zonde om het serum in uw kastje te laten staan en na een bepaalde tijd is het serum niet meer houdbaar zodat u het weg moet gooien. Daar is het serum vaak te kostbaar voor.

Verzorg uw huid dagelijks met een serum

U kunt ook een serum gebruiken als uw huid in goede conditie is. Als u het prettig vind om uw huid dagelijks extra te verzorgen is dat zeker mogelijk met een serum. U brengt dan dagelijks een kleine hoeveelheid aan onder uw dagelijks verzorgingsproduct.

Hoeveelheid serum?

U hoeft maar een kleine hoeveelheid serum te gebruiken om uw huid optimaal te verzorgen. U hoeft maar enkele druppels te gebruiken onder uw dag en nachtverzorgingsproduct. Dit komt omdat het serum sterk geconcentreerd is en het zijn werk al doet met een kleine hoeveelheid. U zult zo ook een lange tijd kunnen doen met een klein flesje serum.

Welk merk is goed?

Bijna ieder merk met huidverzorgingsproducten heeft een serum in hun assortiment. De prijzen van serums variëren van 20,00 tot 300,00 euro. Er zijn traditionele serums te koop en 100% natuurlijke. Maar welk serum is goed voor uw huid?

Welk soort en merk serum goed is voor uw huid is afhankelijk van uw wensen en de conditie van uw huid. En natuurlijk wat u wilt uitgeven aan een serum. Ik kan u helaas weinig vertellen over alle serums die te koop zijn in de winkels en parfumerie zaken. Maak zelf de keuze waarmee u uw huid een boost geeft.

Ik als schoonheidsspecialiste werk in mijn schoonheidssalon graag met de 100% natuurlijke serums van Chi. Omdat deze serums de huid echt optimaal verzorgen zonder dat ze mogelijke schade brengen aan de huid. De serums bevatten geen parabenen, siliconen, kleurstoffen, en minerale oliën. Ik vertel u graag heel veel over de serums van chi. Lees meer informatie over de serums in de webshop van Schoonheidssalon Sandra.

 

Hopelijk heb ik u voldoende informatie gegeven over serums. Mocht u nog vragen hebben mag u contact met mij opnemen. Als u wilt weten welk serum voor uw huid geschikt is? Maak een afspraak voor een gezichtsbehandeling en u krijgt tijdens de behandeling een persoonlijk huidadvies.