Normale huid

Hebt u een normale huid?

Wat is nu eigenlijk een normale huid? Lees deze blog en u komt erachter of uw huid normaal is.

Vaak weten mensen niet dat ze een normale huid hebben. Of er wordt ook gedacht ik heb een normale huid dus ik hoef mijn huid niet te verzorgen. Maar ook een normale huid vraagt ook om verzorging .

De informatie die ik geef over de normale huid is een algemene informatie dit is niet voor iedereen hetzelfde. Wilt u een persoonlijk huidadvies maak een afspraak voor een gezichtsbehandeling.

 

Hoe herken je een normale huid

  • Uw huid voelt soepel en zacht aan
  • Uw huid heeft over het hele gezicht een matte glans
  • De poriën zijn zichtbaar maar zijn niet vergroot

Een normale huid zal zacht, soepel en aangenaam aanvoelen. U zult aan de poriën zien dat ze zichtbaar zijn maar zeker niet vergroot. De huid heeft over het gehele gezicht een gelijkmatige matte glans. Uw huid is in een zeer goede balans. Het vet en vochthuishouding zijn in evenwicht en de doorbloeding is goed.

Normale huid en weersinvloeden

Verzorg uw huid dagelijks met natuurlijke huidverzorgingsproducten. U huid zal optimaal worden verzorgt.De huid zal afhankelijk van het seizoen vragen om een andere verzorging. Bijvoorbeeld in de winter zal de huid meer behoefte hebben aan hydratie. U kunt de huid dan verzorgen met een extra verzorgingsproduct denk dan aan een serum of synergie.

Normale huid en ouder worden

Als de normale huid ouder wordt zult u kunnen merken dat de huid wat droger zal gaan worden. En dan vraagt de huid om extra verzorging. U kunt de huid dan verzorgen met rijkere verzorgingsproducten om de conditie van de huid ook dan in balans te houden.