Natuurlijke huidverzorgingsproducten

Natuurlijke huidverzorgingsproducten zijn in! De trend is zelfs niet meer te stoppen en blijft groeien. We worden bewuster van wat we eten. we eten meer groente en fruit en het liefst biologisch. Maar we willen graag ook onze huid op een natuurlijke manier verzorgen. We willen parabenen vrij, zo min mogelijk synthetische stoffen en ook graag dierproefvrij.

Ik als schoonheidsspecialiste heb zelf mogen ervaren wat natuurlijke huidverzorgingsproducten voor de huid betekenen. Door mijn eigen positieve ervaring en enthousiasme ben ik in de schoonheidssalon gaan werken met de natuurlijke huidverzorgingsproducten van Chi, Veratrgil en La Reine. In de salon geef ik gezichtsbehandelingen met de producten uit de Chi Essential Cosmetics Lijn en vette planten oliën. De producten uit de Chi Essential Cosmetics verzorgingslijn bestaan uit een mooie mix van diverse natuurlijke oliën en vetten.

Ik wil graag in deze blog informatie geven over natuurlijke huidverzorgingsproducten.

Wat zijn natuurlijke huidverzorgingsproducten?

We weten het al duizenden jaren dat natuurlijke huidverzorgingsproducten onze huid een goede bescherming geven. U voelt dat uw huid wordt beschermt en verzorgt zonder een vet laagje op uw huid achter te laten. door onderzoek is bevestigd dat zuivere planten oliën uit vruchten, noten en zaden de huid ondersteunen,verzorgen, preventief en genezend werken bij vele huidklachten.

De oliën en vetten die worden gebruikt voor verzorgingsproducten zijn stofwisselingsproducten van planten. De olien en vetten zijn de energievoorraad van de plant. De samenstelling van elke olie of vet is verschillend. zo heeft ieder olie of vet zijn eigen unieke werking op de huid. Oliën en vetten bestaan uit verschillende onderdelen maar ze zijn wel op dezelfde manier opgebouwd. Ze bestaan uit molecuul glycerine, 3 vetzuren en vetbegeleidingsstoffen. Vetzuren verschillen van elkaar en geven het bijzondere karakter aan de olie of vet.

Vetbegeleidingsstof zorgt ervoor

  • Dat olie of vet goed wordt opgenomen in de huid.
  • De verzorgende werking goed kan worden uitgeoefend.
  • Dat het vocht beter kan worden vast gehouden.
  • Het herstel van de huid wordt ondersteunt.
  • Voorbeeld van en vetbegeleidingsstof is Vitamine E (tocoferol) beschermt de huid tegen vrije radicalen en bevordert de doorbloeding.

Als we onze huid dagelijks verzorgen met natuurlijke huidverzorgingsproducten. Zullen de vetbegeleidingsstoffen uit de olien en vetten door de huidlaag doordringen. Dit zal de huid ondersteunen en beschermen. Natuurlijke huidverzorgingsproducten houden de huid jong en stevig.

Wilt u graag zelf ervaren wat natuurlijke huidverzorgingsproducten voor uw huid kunnen betekenen?

In de schoonheidssalon kunt u diverse behandelingen ondergaan met de natuurlijke producten van Chi, Vertargil en La Reine. De huidverzorgingsproducten zijn direct te bestellen in de webshop.