Home PageDamesbehandelingen

Damesbehandelingen

Gezichtsbehandelingen voor dames

Gezichtsbehandeling voor dames

Schoonheidssalon Sandra heeft diverse gezichtsbehandelingen voor dames. U kunt ervoor kiezen om uw huid te laten verzorgen tijdens een korte, basis, complete of wellness behandeling.  Uw huid wordt tijdens de behandeling verzorgt met 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten van Chi, Vertargil en La Reine. Met welke producten uw huid wordt verzorgt is afhankelijk van de soort behandeling. Tijdens alle behandelingen krijgt uw huid de juiste verzorging die het nodig heeft.

Om uw huid thuis ook de juiste verzorging te geven zijn de producten die tijdens de behandeling worden gebruikt te bestellen in de webshop.

In de salon kunt u ook terecht voor het epileren en verven van uw wenkbrauwen. Bij Schoonheidssalon Sandra kunt u ook terecht voor het verwijderen van ongewenste haargroei in uw gezicht. Uw overbeharing zal door middel van hars worden verwijderd. Als u de behandelingen ondergaat tijdens een gezichtsbehandeling wordt er een lager tarief berekend.

U onder gaat de behandeling in een rustgevende en professioneel ingerichte salon. Deze is uitsluitend op afspraak geopend, zodat u alle tijd en rust gegund wordt. Zo verlaat u na afloop van de behandeling ontspannen de salon.

 

 

Natuurlijke korte behandeling

Natuurlijke basis behandeling

Natuurlijke complete behandeling

Natuurlijke wellness behandelingEpileren

Epileren

Harsen

Verven